Izleti

Brod se nalazi u Marini Veruda (mol br. 5). Na izlet krećemo u 10 h iz Marine, prema dogovoru moguće je doći po goste ispred hotela ili apartmana. Na ovom izletu doživjeti ćemo ljepote pulskog akvatorija i okolice, upoznati predivan morski arhipelag koji je moguće vidjeti samo s mora.
Put nas vodi između Fratarskog otoka i Punta Verudele gdje s desna strane vidimo hotel „Park Plaza“. Nastavljamo prema Verudi i Stoji gdje usput razgledavamo poznate pulske plaže: Ambrelu, Zlatne stijene, Lungo Mare i autokamp poluotoka Stoja. Dolazimo na Valovine i jedinstvene Galebove stijene gdje nalazimo netaknutu prirodu. Ovo je područje poznato po spiljama gdje obitavaju golubovi, borovim šumama i kristalno čistom moru. Na brodu se pripremamo za ulazak u spilju koja je duga 20- ak metara. Plivajući ulazimo u spilju gdje prema svodu vidimo stijene u kojima su golubovi.
Nakon izvanrednog doživljaja nastavljamo prema poluotoku Muzilu gdje se radi kupanja zaustavljamo u uvali bijelih oblutaka i tirkiznog mora. Gosti na poklon dobivaju autentičan suvenir – ogrlicu sa školjkom izronjenoj iz mora. Uz pulski lukobran plovimo prema Nacionalnom parku „Brijuni“. Razgledavamo obalu otočja Brijuni i prema želji gostiju moguće je kupanje oko otoka Jerolima i Kozade.
Put nastavljamo prema Parku prirode „Kamenjak“ na samom jugu Istre. Zaustavljamo se na predjelu zvanom Crvene stine gdje na brodu gosti objeduju kanapee s paštetom od morske ribe (palamide i tune) i obilje sezonske salate (rajčica, krastavac, paprika). U toku cijelog izleta gostima su dostupna hladna pića i sezonsko voće što je uključeno u cijenu. Nakon jela i kratkog odmora razgledavamo predivne plaže rta Kamenjak, svjetionik Porer i otok Fenoligu koji je poznat po stopama dinosaura.
Slijedi povratak oko 18 h prema Marini ploveći banjolskim kanalom uz otoke Frašker, Fraškerić i Fratarski. Prema dogovoru i želji gosta moguće je ronjenje s maskom i perajama te pecanje. Moguće je dogovoriti i skijanje na vodi za što je potrebna nadoplata. Rutu izleta nekad moramo prilagoditi vremenskim uvjetima. Gosti se mogu s potpunim povjerenjem opustiti i uživati jer je vlasnik i voditelj licencirani skiper i ronilac s dugogodišnjim iskustvom.